نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴)| ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

پیشنهاد خارجی برای مهدی قایدی| ستاره استقلال رفتنی شد؟

  • کد خبر: ۶۳۴۸۸
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
پیشنهاد خارجی برای مهدی قایدی| ستاره استقلال رفتنی شد؟
یکی از دلایلی که باعث شد قایدی پنج شنبه هفته پیش در باشگاه استقلال حاضر شود، پیشنهاد خارجی است که این بازیکن را برای جدایی آخر فصل از تیمش ترغیب کرده است.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، مهدی قایدی به طور غیرمنتظره‌ای ظهر پنج شنبه‌ای که گذشت در باشگاه استقلال حاضر شد. او بعد از خروج از باشگاه استقلال در پاسخ به سوالات خبرنگاران پیرامون اینکه اوضاع و احوال باشگاهش چه طور است وچرا درباشگاه حضور یافته، گفت: «همه چیز خوب است.»

شخص دیگری از قایدی پرسید که وضعیت قراردادت با باشگاه استقلال چه طور است که شماره ۱۰ باشگاه استقلال تاکید کرد: «من تا سال ۱۴۰۲ با استقلال قرارداد دارم.» قایدی با گفتن همین جملات کوتاه از مقابل باشگاه استقلال رد شد و سوار برخودرویی آن محل را ترک کرد. پاسخ‌های قایدی، اما خیلی‌ها را درباره دلیل اصلی حضور او درباشگاه استقلال قانع نکرد.

درباره حضور او درباشگاه استقلال نقل قول‌های متعددی به گوش می‌رسد که نزدیک‌ترین نقل قول به واقعیت این است که پای یک پیشنهاد خارجی درمیان است و قایدی به جهت راضی کردن باشگاه استقلال برای جدایی آخر فصل درباشگاه حاضر شده است. درواقع قایدی قصد داشته پیش از حضور درلیگ قهرمانان آسیا این موضوع را با سران باشگاهش حل کند. او پیش از شروع نیم فصل نیز به دلیل اینکه باشگاه بند فسخ قراردادش را لحاظ نکرده بود روز‌های متمادی در تمرین شرکت نکرد. البته سران باشگاه استقلال تا امروز هم زیر بار این درخواست نرفته‌اند وبا اینکه قرارداد قایدی نسبت به آنچه پیش‌تر توافق شده، افزایش یافته است، اما بند فسخ قرارداد در قرارداد او وجود ندارد. با این حال پیش بینی می‌شود که مسئولان باشگاه استقلال بعد از پایان لیگ بیستم اجازه خروج قایدی از استقلال را بدهند و درازای دریافت مبلغی او را آزاد کنند. گفته می‌شود مهدی از تیم‌های اروپایی پیشنهاد دارد، اما نزدیکان به او براین باورند که قایدی برای آشنایی با شرایط بازی در لیگ‌های خارجی ترجیح می‌دهد ابتدا درلیگ‌های دور و بر بازی کندو بعد به اروپا برود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->